Pagina's

donderdag 13 januari 2022

Corveerooster

Vanaf volgende week treedt het corveerooster leerplein in werking. In de coachles zal hier even kort bij stil worden gestaan. Dit corveerooster bestaat naast de oproep om de kantine zo nu en dan een keertje schoon te maken. 

 Wat houdt dit in? 

Dit corveerooster wordt ingevoerd voor het leerplein en de gang bij @forum. Dit betekent dat er elke dag twee of drie leerlingen zijn die na hun laatste les (of in ieder geval na de grote pauze) het leerplein op orde brengen. Dit neemt hooguit 5 tot 10 minuten in beslag. 

Wat wordt er van je verwacht op de dag dat je corvee hebt? 

  • De corvee vindt plaats na de grote pauze. 
  • Alle rotzooi (afvalresten, plastic, blikjes, flesjes, etc) worden opgeruimd in de daarvoor bestemde afvalbakken. Een veger + veger en blik staan bij de docenten werkruimte naast het leerplein. 
  • Alle tafels worden rechtgezet én op de juiste plek gezet (indien verschoven) op het leerplein (dit geldt ook voor de gehele gang). 


Het corveerooster hangt vanaf heden op het bord naast de docentenkamer van @forum! Noteer de datum in je agenda/telefoon zodat je jouw corveemoment niet vergeet. Met z’n allen proberen we de boel een beetje netjes te houden! 

Voor vragen kan je terecht bij je coach.