Pagina's

woensdag 15 december 2021

FH4 en FA5: Art Trip maandag 20 december

Beste CKV-ers,

 Maandag 20 december kan de Art Trip doorgaan. In verband met het coronavirus houden we het zo kleinschalig mogelijk, daarom geen gemeenschappelijk begin in de Harmonie maar gelijk naar de eerste locatie van je carrousel. Wees op tijd aanwezig!! Je blijft natuurlijk steeds bij je begeleider, maar jullie spreken samen af met je begeleider wat je in de pauze gaat doen. Neem brood en drinken mee. Kijk nog even op www.arttrip.nl zodat je weet waar je naar toe moet. 

Omdat ArtTrip een onderwijsactiviteit is hoef je geen QR-code te laten zien, je hebt wel je mondkapje nodig. Wanneer je op je plaats zit, kun je het afdoen.

Tijdens de tweede of vierde ronde ga je naar de Harmonie voor de voorstelling. Ook hier zijn we in een veel kleinere groep dan andere jaren. Volg de instructies van de medewerkers van de Harmonie goed op want we moeten afstand van elkaar houden.

Het is belangrijk dat je zondagavond een zelftest doet. Mocht het positief zijn, dan moet je je afmelden via verzuimmarienburg@cvo-nf.nl

Op de borden bij de keuken hangen alle lijsten met de groepen. Check of je jouw naam kunt vinden, iedereen staat erop ook als je je niet ingeschreven hebt, behalve degene die een vrijstelling heeft voor CKV. Je kunt niet meer wisselen van groep. De carrousellijsten zijn ook als bijlage toegevoegd.

Tijdens de workshops kun je foto's maken voor in je kunstportfolio, de opdracht staat in de CKV-reader. Voor vragen kun je terecht bij je CKV-docent.

 

Heel veel plezier, 

de CKV-vakgroep.