Pagina's

maandag 20 september 2021

Schoolpassen

Van 30 september t/m 4 oktober komt de schoolfotograaf langs om individuele en klassikale foto's te maken. De individuele foto's worden onder andere gebruikt voor het aanmaken van schoolpassen.

 

Voor alle leerlingen die afkomstig zijn van elders (andere school of locatie), worden schoolpassen gemaakt. 

Mocht het zo zijn dat je een paar weken nadat de schoolfoto's zijn gemaakt nog geen bericht hebt ontvangen via jouw leerlingmail dat de schoolpas in de mediatheek voor je klaarligt, kom dan even langs bij de balie. Dan vragen we opnieuw een pas voor je aan. Totdat je een eigen schoolpas hebt, kun je altijd boeken lenen via jouw persoonlijke nummer dat in Magister staat. Je staat in ons systeem geregistreerd. Via de Aura-app kan het ook. Een korte instructie ligt bij de balie voor je klaar.  

Alle eerste klassen hebben inmiddels een schoolpas ontvangen. Heb jij op KMB toch nog geen pas gekregen? Meld je dan bij mevr. Van der Wal in de mini-bieb. Zij zorgt dat je alsnog een pas krijgt.

LET OP: wil je gaan kopiëren/printen? Zorg dan dat jouw schoolpas de eerst keer gekoppeld wordt bij de printer in de mediatheek. Medewerkers helpen je graag.