Pagina's

woensdag 7 april 2021

@Forum H4/A4 Ambitiegesprekken/LOB/Bezoek RUG Campus Fryslan


1. Ambitiegesprek: een aantal weken geleden hebben de ambitiegesprekken, ronde 2, plaatsgevonden. Een aantal leerlingen hebben in droomloopbaan, button - mijn school- ambitiegesprek- het digitale formulier nog niet ingevuld. Zouden deze leerlingen dit morgen in het coachuur kunnen doen? Voor 14 april staan de formulieren nog open. daarna kan je er niet meer bij. 

2.     Voor 1 mei moeten alle LOB opdrachten in Droomloopbaan klaar zijn. De 5 letters KOMST moeten zijn verzameld en nog twee opdrachten. Het kan zijn dat een leerling door Corona een opdracht niet heeft kunnen doen. Dan dit graag met de coach bespreken. Het is een PTA onderdeel dus dat moet volgens afspraak worden afgerond.


@Forum A4: donderdag 15 april

Volgende week donderdag 15 april verzamelen alle A4 @forum leerlingen om 12.30 uur VOOR onze school (dus aan de wegkant). Dus ook de leerlingen die online les hebben, staan dan voor de school klaar. Als dat betekent dat een leerling eerder de online les moet verlaten ivm reistijd, dan meldt de leerling dat in de betreffende les. Om 12.30 uur vertrekken we naar de RUG Campus Fryslan. We nemen een kijken op een universiteit. Gelijk na de bijeenkomst maken de leerlingen opdracht H/A4.008B in Droomloopbaan. 


@Forum havo 4, 13 april: 

Alle havo 4 leerlingen van @forum ontvangen zoals eerder vermeld deze week op school of per post de nodige informatie over de Hanze Experience. Er zit een brief met instructies in die grote envelop. Vergeet het niet te lezen! Die brief stond gisteren ook op de blog. Gelijk NA de Hanze Experience maken de leerlingen thuis opdracht H/A4.08A in Droomloopbaan. En nogmaals: op 13 april vervallen voor de havo 4 klassen van @forum na 11.40 uur. Zo kunnen leerlingen op tijd thuis komen en digitaal om 12.40 uur starten.