Pagina's

woensdag 2 september 2020

Aanmelding Op weg naar Het Lagerhuis

Op weg naar Het Lagerhuis is de grootste debatwedstrijd van Nederland. Jaarlijks doen hier zo’n 200 scholen aan mee. Eind Februari 2020 vinden de provinciale voorrondes plaats. Tijdens deze voorrondes zal in groepen worden gedebatteerd. Vorig jaar heeft een enthousiaste groep voor het eerst namens onze school meegedaan aan deze wedstrijd. Dit smaakt naar meer! Daarom is het voor iedereen in de bovenbouw – havo en vwo - mogelijk zich aan te melden voor deze debatgroep! Dus ben jij iemand die het leuk vindt om in een team te brainstormen en te debatteren? 

Een selectie van stellingen uit de voorgaande edities:

‘Jongeren die drugs gebruiken zijn asociaal bezig’

‘Ouders moeten een grotere rol spelen bij de seksuele voorlichting’

‘Euthanasie voor kinderen onder de 12 jaar moet mogelijk worden’

‘Jongeren zijn te veel met zichzelf bezig’ Kijk voor meer stelling en informatie eens op: https://ownhlagerhuis.nl/

Vorig jaar heeft een enthousiaste groep voor het eerst namens onze school meegedaan aan deze wedstrijd. Dit smaakt naar meer! Daarom is het voor iedereen in de bovenbouw – havo en vwo - mogelijk zich aan te melden voor deze debatgroep! Dus ben jij iemand die het leuk vindt om in een team te brainstormen en te debatteren? Kom dan geheel vrijblijvend komende maandag 7 September om 16.00u naar lokaal 106. Ook als je vragen hebt of gewoon eens wilt kijken of de debatgroep iets voor jou is.

Voor vragen kan je terecht bij één van de onderstaande docenten: Wilfred Oostra: w.oostra@cvo-nf.nl Docent maatschappijleer/maatschappijwetenschappen Melle Wedholm: m.wedholm@cvo-nf.nl Docent Godsdienstige & Levensbeschouwelijke Vorming

Tot maandag!!